newsletter
Pl
De

Sprawozdanie roczne "Rok w Krzyżowej 2016" PDF Print E-mail
There are no translations available.

Szanowni Państwo,

Za chwilę wczytacie się w kolejną publikację z serii „Rok w Krzyżowej”. Znajdziecie w niej Państwo kilka tekstów podsumowujących naszą działalność w 2016 roku. Roku pełnym ważnych wydarzeń dla Świata i Europy. Roku 25. jubileuszu traktatu o dobrym sąsiedztwie i przyjaznej współpracy między Polską i Niemcami. Roku, w którym hasło przewodnie „Europa w budowie”, jakie Fundacja „Krzyżowa" oraz jej najważniejsi partnerzy postanowili nadać swoim projektom okazało się nadzwyczaj aktualne.

Był to dla nas wszystkich kolejny rok intensywnej pracy. Gremia Fundacji pracowały nad uaktualnieniem Misji Fundacji i optymalizacją struktury organizacyjnej. Pracownicy działów programowych wraz z partnerami przekładali tę misję na konkretne działania i projekty. Wszyscy zaś staraliśmy się zapewnić naszym gościom jak najlepsze warunki do pracy i wypoczynku w Krzyżowej. W jakim stopniu nam się to udało? Ocenicie Państwo sami po lekturze tegorocznego sprawozdania.

Rok w Krzyżowej 2016

Ksiądz Bolesław Kałuża:
„Tej mszy nie wolno nam zapomnieć”

Summer Projects
KRZYŻOWA